behaveescriptBEST LASHES PROFESSIONAL - vše na prodlužování řas
Logo
Nevíte si rady? Zavolejte.
(Po-Pá, 8-16 hod.)
0 ks
za 0,00 Kč
Nákupní košík je prázdný
Potřebujete poradit? Neváhejte nás kontaktovat.
Nakupte ještě za 2 001,00 Kč a máte dopravu ZDARMA
Blog
Jak si správně vybrat a nalepit umělé řasy?
10.03.2020
Jak si správně vybrat a nalepit umělé řasy?
Přírodní, norkové, objemové řasy...nevíte, který typ řas je pro vás ten pravý? Jak dlouho vydrží umělé řasy a jak je odstranit? Máme pro vás základní ... číst celé
Lepidla na prodlužování řas
16.02.2020
Lepidla na prodlužování řas
Správný výběr lepidla na řasy je jednou z nejdůležitějších věcí při prodlužování řas. Dnešní trh nabízí nepřeberné množství, ale jak se v tom vyznat? ... číst celé
Alergie na umělé řasy - jak ji předcházet?
19.01.2020
Alergie na umělé řasy - jak ji předcházet?
Pálení očí nebo červené oči po prodloužení řas. Znáte to? Problém je v 99% ve špatné aplikaci, jen 1% klientek trpí na alergií na aktivní složku lepi... číst celé
Zobrazit všechny články
  1. Úvod
  2. Souhlas se zpracováním osobních údajů pro účely zaslání dotazníku zákaznické spokojenosti
Souhlas se zpracováním osobních údajů pro účely zaslání dotazníku zákaznické spokojenosti
  1. Udělujete tímto souhlas Společnosti Best Lashes Professional s.r.o., se sídlem Bezručova 59, 44001 Veltěže, IČ: 05779219,,zapsaná v obchodním rejstříku, vedeného Krajským soudem v Ústí nad Labem oddíl C, (dále jen „Správce“), aby ve smyslu nařízení Evropského parlamentu a Rady (EU) č. 2016/679 o ochraně fyzických osob v souvislosti se zpracováním osobních údajů a o volném pohybu těchto údajů a o zrušení směrnice 95/46/ES (obecné nařízení o ochraně osobních údajů) (dále jen „Nařízení“), zpracovával/a následující osobní údaje:

    • emailovou adresu
    • informace o zakoupeném zboží
  2. Výše uvedené osobní údaje budou zpracovány za účelem:

    • zaslání dotazníků pro zjištění zákaznické spokojenosti
  3. Souhlas udělujete na zpracování po dobu 60 dní a to za účelem:

    • zaslání dotazníků pro zjištění zákaznické spokojenosti
  4. Ke zpracování těchto osobních údajů Správce využívá tyto Zpracovatele:

    • Poskytovatel služby Heureka, provozované společností Heureka Shopping s.r.o., sídlem Karolinská 650/1, 186 00, Praha 8-Karlín
    • Případně další poskytovatelé zpracovatelských softwarů, služeb a aplikací, které však v současné době společnost nevyužívá.
  5. Osobní údaje nebudou předány mimo území EU.

  6. Souhlas se zpracováním lze vzít kdykoliv zpět, a to kliknutím na odkaz pro úpravu preferencí soukromí v dolní části webu, kde lze udělený souhlas e-shopu odvolat. Dále lze vzít souhlas zpět kliknutím na příslušný odkaz v emailu s dotazníkem spokojenosti. V takovém případě se odhlásíte z odběru na straně poskytovatele služby Heureka.

  7. Vezměte, prosíme, na vědomí, že podle Nařízení máte právo:

    • vzít souhlas se zpracováním osobních údajů kdykoliv zpět, toto zpětvzetí bude mít za následek ukončení zasílání dotazníku spokojenosti
    • požadovat po Správci informaci, jaké vaše osobní údaje zpracovává
    • vyžádat si u Správce přístup k vašim zpracovávaným osobním údajům a požadovat jejich kopii
    • u automatizovaně zpracovaných osobních údajů na jejich přenositelnost
    • nechat vaše zpracovávané osobní údaje aktualizovat nebo opravit, popřípadě požadovat omezení jejich zpracování
    • požadovat po společnosti výmaz vašich osobních údajů, pokud se nejedná o osobní údaje, které je Správce povinen nebo oprávněn dále zpracovávat dle příslušných právních předpisů
    • na účinnou soudní ochranu, pokud máte za to, že vaše práva podle Nařízení byla porušena v důsledku zpracování vašich osobních údajů v rozporu s tímto Nařízením
    • v případě pochybností o dodržování povinností souvisejících se zpracováním osobních údajů se obrátit na Správce nebo na Úřad pro ochranu osobních údajů

Novinky z našeho blogu

Jak si správně vybrat a nalepit umělé řasy?
10.03.2020
Jak si správně vybrat a nalepit umělé řasy?
Přírodní, norkové, objemové řasy...nevíte, který typ řas je pro vás ten pravý? Jak dlouho vydrží umělé řasy a jak je odstranit? Máme pro vás základní ... číst celé
Lepidla na prodlužování řas
16.02.2020
Lepidla na prodlužování řas
Správný výběr lepidla na řasy je jednou z nejdůležitějších věcí při prodlužování řas. Dnešní trh nabízí nepřeberné množství, ale jak se v tom vyznat? ... číst celé
Alergie na umělé řasy - jak ji předcházet?
19.01.2020
Alergie na umělé řasy - jak ji předcházet?
Pálení očí nebo červené oči po prodloužení řas. Znáte to? Problém je v 99% ve špatné aplikaci, jen 1% klientek trpí na alergií na aktivní složku lepi... číst celé
Trvalá na řasy
28.12.2019
Trvalá na řasy
Trvalá na řasy v kombinaci s semipermanentní řasenkou? skvělá volba, jak ale na to? číst celé
Nepropásněte novinky, akce a slevy!
Jsme odborníci
 
Výhody dopravy a platby

   platba

+ 650 výdejních míst

Kontakty
Best Lashes Professional s.r.o.
Ing. Lucie Marková
Ing. Lucie Marková
(Po-Pá, 8-16 hod.)
Copyright © 2009 - 2021 Best Lashes Professional s.r.o • Na UX & Web Design je tu Lukáš Dubina
Vytvořeno na Eshop-rychle.czEshop-rychle.cz